top of page

SEMACO CONCEPTS


Semaco Concepts is een familiebedrijf dat passie, ervaring en toewijding combineert. Het team bestaat uit vader Frank, een veteraan in tuindesign en tuinmeubilair, en zijn twee zonen, Charles en Henri. Charles heeft al bewezen dat hij zijn strepen heeft verdiend in de branche. Henri, de andere zoon van het Semaco Concepts team, brengt een frisse en innovatieve benadering van design. Na zijn afstuderen als interieurvormgever aan het KASK Gent en het voltooien van meerdere stages, heeft hij een scherp oog voor detail en een diep begrip van design ontwikkeld.

Zijn expertise, gecombineerd met de ervaring en passie van de rest van het team, stelt Semaco Concepts in staat om diverse aspecten van buitenleven en ontwerp samen te brengen. Dit resulteert in hoogwaardige totaalprojecten die niet alleen uniek zijn in hun karakter, maar ook een uitstekende afwerking en een sterk gevoel voor design vertonen. Elk project dat ze ondernemen is een weerspiegeling van hun toewijding aan kwaliteit en hun liefde voor het buitenleven.

Maatwerk en totaalproject


In nauwe samenwerking met u en ons deskundige ontwerpteam, transformeren we uw visie stapsgewijs in realiteit. Dit omvat zowel de bouw als het interieurontwerp. We streven niet naar snelle oplossingen, maar nemen de tijd om elk detail zorgvuldig te overwegen, wat resulteert in een volledig uitgewerkt project dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Meten is weten

 

We bezoeken uw locatie om nauwkeurige metingen uit te voeren en uw verwachtingen en wensen te bespreken. Ons toegewijde ontwerpteam creëert een virtuele 3D-visualisatie die een realistische weergave van uw ideeën biedt. Na uw goedkeuring stellen we een uitgebreide offerte op die alle aspecten van het project omvat.

Kwaliteit

 

Kwaliteit is de hoeksteen van ons merk. Gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie, staat kwaliteit centraal. Of het nu gaat om het ontwerp, de metingen, de selectie van uitvoerders, de keuze van materialen, of de offertes en projectramingen, we streven naar uitmuntendheid. We garanderen kwaliteit, want alleen dan zijn we trots op onze prestaties

De klant staat centraal

 

Bij ons wordt de klant volledig betrokken tijdens het hele proces richting realisatie, zodat we samen de beste resultaten behalen. Indien gewenst, kunnen we nog aanpassingen doen op basis van specifieke klantbehoeften. We hechten evenveel waarde aan de inspraak van de klant als aan de geboden kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor een modern houten poolhouse, bijgebouw, carport, overkapping en gevelbekleding.

bottom of page