top of page

SEMACO CONCEPTS

Semaco Concepts is een familiebedrijf puur sang. Vader en 2 zonen bundelen de krachten en zo ontstaat een uniek project Semaco Concepts. Vader Frank heeft al jaren ervaring in tuindesign en tuinmeubilair terwijl zoon Charles reeds zijn strepen heeft verdiend.

De andere zoon Henri studeerde af als interieurvormgever (KASK Gent) na het lopen van meerdere stages.  Op die manier worden verschillende facetten van het buitenleven en ontwerp samengebracht. Wat nu leidt tot kwalitatieve hoogstaande totaalprojecten met een eigen karakter, oog voor design en uitmuntende afwerking.

20190915-DSC_8380_3.jpg

Persoonlijke aanpak

DSC_8396.jpg

Oog voor detail

DSC_8311.jpg

Trending design

Maatwerk en totaalproject

Meten is weten

In samenspraak met de klant en onze eigen ontwerpafdeling, Vanco Interior, wordt uw droom stap voor stap werkelijkheid. Zowel de constructie alsook het interieur. Geen vlugge vingerwerk maar we nemen samen met u de nodige tijd om van detail tot een totaalproject te komen.

Kwaliteit

We komen ter plaatse opmeten en bespreken met de klant de verwachtingen en wensen. Een virtuele 3D weergave, van onze eigen ontwerpafdeling, zorgt voor een realistische vertaalslag van dit alles. Eenmaal goed bevonden wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt.

De klant staat centraal

Kwaliteit is ons handelsmerk. Door gans het procesverloop zijn kwaliteit en inspraak onze rode draden. Kwaliteit van het ontwerp, kwaliteit bij meting, kwaliteit bij keuze van uitvoerders, kwaliteit bij materiaalkeuze, kwaliteit van offertes, projectberaming, enz. Kwaliteit daar staan we garant voor want pas dan halen wij eer uit onze realisaties.

In het volledig proces tot de realisatie wordt de klant betrokken om zo tot de beste resultaten te komen. Indien nodig gebeuren er nog aanpassingen op vraag van de klant. Net zoals kwaliteit staat de inspraak van de klant centraal.

U kunt bij ons terecht voor een poolhouse, houten terras, carports, houten overkapping, houten bijgebouw en houten gevelbekleding.

bottom of page