top of page
Houten Poolhouse gebouwd door Semaco

Een luxueuze poolhouse is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat je tuin te bieden heeft. Wij hebben de kennis en de passie om het te realiseren.

Ons familiebedrijf levert kwalitatief hoogstaande houten poolhouses. Henri, onze interieurarchitect, luistert naar uw wensen en creëert een poolhouse die in harmonie is met uw woning. U ziet het ontwerp in een levensecht 3D perspectief.

Moderne poolhouses die kwaliteit uitstralen in elk detail! Vraag een gratis offerte aan.


We begrijpen dat uw poolhouse een unieke toevoeging moet zijn aan uw buitenruimte en daarom zullen we een gepersonaliseerd ontwerp creëren dat aan al uw wensen en behoeften voldoet. Samen doorlopen we alle stappen, van ontwerp tot oplevering, om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. 

  • Jarenlange ervaring en expertise

  • Betrouwbare partner in vakmanschap en service

  • Uniek, Origineel & Persoonlijk

  • Kwaliteitieve & klassevolle poolhouses

Met ons op maat gemaakte houten poolhouse kunt u optimaal genieten van uw buitenruimte. Of het nu gaat om ontspannen bij het zwembad, barbecues met vrienden of familiebijeenkomsten, onze poolhouses bieden u de perfecte plek om te genieten.

"Frank, Henri & Charles, 9 maand geleden jullie voor de eerste keer ontmoet. Direct een goed gevoel gehad door jullie spontaniteit, gedrevenheid en natuurlijk door jullie prachtig ontwerp. Nu hebben we een pareltje in onze tuin dankzij jullie! We zijn super tevreden van Semaco concepts en raden jullie overal aan. Toppers!" - L. Monseré (project te Ingelmunster)

"Voor alle tuinhuizen, carports is Semaco Concepts de firma om mee in zee te gaan. Eerst luisteren ze naar wat je wilt, dan wordt alles mooi uitgetekend. Wil je nog iets wijzigen, geen probleem. Eens alles vast ligt, komt het super team het tuinhuis plaatsen. Niks is hen te veel. Nogmaals een dikke merci Charles en Henri. Jullie zijn een super team en leveren super werk. We zijn super tevreden met het resultaat, we kunnen het niet genoeg doorzeggen." - D. Bouckaert (project te Kuurne)

"Onvoorstelbare service, echte vakmannen." - A. Putman (project te Roeselare)

bottom of page