top of page
20190915-DSC_8380_3.jpg

Onze houten carports zijn ontworpen om je auto te beschermen tegen zon, regen, sneeuw en hagel, terwijl ze ook je huis een elegante uitstraling geven.

Als familiebedrijf leveren wij moderne houten carports van de hoogste kwaliteit. Henri, onze interieurarchitect, ontwerpt een carport die aansluit bij uw woonstijl. U kunt het ontwerp in 3D bekijken alsof het al gerealiseerd is.

Houten carports waar kwaliteit schittert in ieder aspect! Vraag vrijblijvend een offerte aan 👉


We beseffen dat uw carport een unieke verrijking is voor uw woning en daarom creëren we een aangepast ontwerp dat aan al uw behoeften en verlangens voldoet. We volgen samen alle stappen, van ontwerp tot realisatie, om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindwerk.

  • Jarenlange ervaring en expertise

  • Betrouwbare partner in vakmanschap en service

  • Uniek, Origineel & Persoonlijk

  • Specialist in moderne houten carports

Met ons op maat gemaakte houten poolhouse kunt u optimaal genieten van uw buitenruimte. Of het nu gaat om ontspannen bij het zwembad, barbecues met vrienden of familiebijeenkomsten, onze poolhouses bieden u de perfecte plek om te genieten.

"Frank, Henri & Charles, 9 maand geleden jullie voor de eerste keer ontmoet. Direct een goed gevoel gehad door jullie spontaniteit, gedrevenheid en natuurlijk door jullie prachtig ontwerp. Nu hebben we een pareltje in onze tuin dankzij jullie! We zijn super tevreden van Semaco concepts en raden jullie overal aan. Toppers!" - L. Monseré (project te Ingelmunster)

"Voor alle tuinhuizen, carports is Semaco Concepts de firma om mee in zee te gaan. Eerst luisteren ze naar wat je wilt, dan wordt alles mooi uitgetekend. Wil je nog iets wijzigen, geen probleem. Eens alles vast ligt, komt het super team het tuinhuis plaatsen. Niks is hen te veel. Nogmaals een dikke merci Charles en Henri. Jullie zijn een super team en leveren super werk. We zijn super tevreden met het resultaat, we kunnen het niet genoeg doorzeggen." - D. Bouckaert (project te Kuurne)

"Onvoorstelbare service, echte vakmannen." - A. Putman (project te Roeselare)

bottom of page